Nemzetközi gitárfesztivál, 2020 Budapest

2020. november 2 - 7., Budapest

GYORS MEGHÍVÁS:
Hívd meg ismerőseidet! Kattints az egyik ikonra:

November 2-7 között kerül megrendezésre a Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál, amely idén is a gitárzene nagyjait mutatja be több külföldi művésszel a V4 országokból, valamint hazai kiválóságokkal.

Ez lesz az első olyan fesztivál itthon, ami kizárólag online nyitja meg idén kapuit. Fellép Pavel Steidl Csehországból, Marcin Dylla Lengyelországból, Karol Samuelcik Szlovákiából, Magyarországot Csáki András képviseli. A művészek koncertjét szeptemberben rögzítették a Zeneakadémia Nagytermében az őszi lezárások előtt.

Fiatal művészek és formációk is bemutatkoznak a fesztiválon, a koncerteket az adott országban rögzítették közvetlenül a fesztivál előtti hetekben. Csehországból Hedvika és Dominika Svendova szólógitár - gitár/fuvola duójának koncertjét és Petra Polackova szólógitár estjét teszik elérhetővé a fesztivál látogatói számára, Lengyelországból Jagoda Swidzinska szólógitár estjét, valamint Andrzej Grygier szólógitár estjét tekinthetik meg az érdeklődők, míg Magyarországról Sidoo Zsombor szólógitár estjét és a Tritonus Gitártrió formációját hallgathatja meg a közönség.

 

További információkat a Budapesti Nemzetközi Gitárfesztiválról a fesztivál honlapján talál!

0.0039