Budapesti Nyári Fesztivál

2020 július / augusztus

GYORS MEGHÍVÁS:
Hívd meg ismerőseidet! Kattints az egyik ikonra:

Egyedülálló programokkal és világsztárokkal tölti meg a Margitsziget nagyszínpadát a Budapesti Nyári Fesztivál 2020-ban.

Budapestre, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra ünnepelt világsztárok és együttesek érkeznek úgy, mint: Angela Gheorghiu, Piotr Beczala, Annalisa Stroppa, Rost Andrea, Emir Kusturica & The No Smoking, Lucas & Artur Jussen, Luka Šulić, a La Fura dels Baus, a Stanley Jordan Quartet, Monte-Carlo Balett. Igényes és gazdag kínálattal készül a Budapesti Nyári Fesztivál, amely a legnevesebb nemzetközi és hazai művészeket hozza el a közönségnek. A Margitsziget válogatott programjában Beethoven és Bach évfordulójáról is megemlékeznek.

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad és Buda kedvelt nyári színháza a Városmajori Szabadtéri Színpad júniustól augusztusig hazánk legkedveltebb és leglátogatottabb összművészeti fesztiválja. Budapest egész éves kulturális életének dinamikus és igényes folyamatosságát biztosítják a nyári színházak. A fesztivál egyedi értéket képvisel a város életében, igazi kulturális attrakciókat kínál valamennyi korosztálynak.

A fesztivál programjairól további izgalmas tartalmakat talál a fesztivál honlapján.

0.01334